Vind je vroedvrouw
Geef ons feedback!

Er zijn verschillende redenen waarom ouders kiezen voor kunstvoeding.

Ook jouw vroedvrouw aan huis heeft de nodige kennis om jullie optimaal te begeleiden.

Zij zal jullie wegwijs maken in de verschillende soorten flessen, kunstvoeding, bereidingswijze, de manier van toedienen, hoeveelheden en het correct reinigen en steriliseren van flesjes.

De keuze voor de juiste soort flesvoeding en het correct bereiden ervan zijn van groot belang voor de optimale groei van jullie kindje.

 

Vind een vroedvrouw in je buurt

Wat zeggen de moeders?

Een hele grote bedankt aan onze vroedvrouw! Als nerveuze jonge ouders werden wij meteen door haar op ons gemak gesteld. Ook is het ziekenhuisverblijf tegenwoordig erg kort, waardoor je met heel wat vragen uit het ziekenhuis komt. Mijn vroedvrouw kent haar stiel perfect, en gaat zelfs verder dan wat ze moet doen, ze boezemt enorm veel vertrouwen in. Dankzij de hulp van mijn vroedvrouw heeft onze dochter 4 maanden fulltime van borstvoeding kunnen genieten. Bovendien weende ze redelijk veel, maar dankzij het goede advies van mijn vroedvrouw, hebben wij het hoofd kunnen koel houden. Hopelijk komt de feedback tot bij haar, want ze is echt heel goed in haar job en verdient een pluim. Bedankt!
De vroedvrouw was steeds erg bereikbaar via telefoon, SMS en mail, ook lang na de begeleiding konden we nog bij haar terecht. Zeer toegankelijk en laagdrempelig om vragen te stellen, van alle soort. Nuchter en realistisch, niet te zweverig. Zorgde dat ze steeds langskwam op het uur van de borstvoeding - vroeg dit de ochtend zelf wat het ritme van de baby die dag was.